Επιτυχής η ελληνική συμμετοχή στο 23ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιάιντο
Το 23ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιάιντο έλαβε χώρα στην Βουδαπέστη απο τις 17 και έως τις 20 Νοεμβρίου 2016.

Την ελληνική συμμετοχή αποτέλεσαν οι: Ευάγγελος Καλακόνας (Team Manager), Σπύρος Δροσουλάκης, Κωνσταντίνος Καταρνιας, Ιωάννης Ψαλτάκης, Αναστάσιος Κορομιλας, Κωνσταντίνα Περλεπέ, Ιωάννης Τζιάκος, Μαρίνα Δρανια, Χρήστος Αναγνωστόπουλος και Μελίνα-Αφροδίτη Ντινοπούλου.

Επτά απο τους εννέα συμμετέχοντες πέρασαν στα τελικά και η ελληνική συμμετοχή επέστρεψε στη Ελλάδα με τα μετάλλια Fighting Spirit στην κατηγορία των 5ων Νταν για τον Σπύρο Δροσουλάκη και στο ομαδικό για την Κωνσταντίνα Περλεπε, χάλκινο στην κατηγορία των 4ων Νταν για τον Ιωάννη Ψαλτάκης και ασημένιο στην κατηγορία Mudan για τον Χρήστο Αναγνωστόπουλο.

ος﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽λσε επιτυχώς τις εξεταποΌλοι οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις, τις πέρασαν επιτυχώς, προεξέχοντος του επικεφαλής του Furyu Dojo Athens, Σπύρου Δροσουλάκη Σενσέι, ο οποίος πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις για το 6. Νταν.  

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Φώτο: Σπύρος Δροσουλάκης [Η Ελληνική ομάδα με την αντιπροσωπία της ZNKR Mitani Teruo s. Iiaod hanshi 8 dan, Yamazaki Takashige s. Iaido hanshi 8 dan, Nagano Η. s. Iaido hanshi 8 dan.]