Στηρίζουμε την Ελληνική Εθνική Ομάδα Kendo

της Ελληνικής Εθνικής ομάδας Kendo

Είμαστε η Ελληνική Εθνική ομάδα Kendo. Το Kendo είναι η πολεμική τέχνη- άθλημα της Ιαπωνικής ξιφασκίας.

Η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας σε επίσημα αναγνωρισμένους αγώνες (Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα) ξεκινάει απο το 2000, με έναν αθλητή, έως το 2015 με 9 αθλητές.

Φέτος, για πρώτη φορά ,η ομοσπονδία μας (ΕΟΚΙΝ) δουλεύει πολύ σκληρά για να στείλει στην Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ,στις 12-14 Μαΐου , συνολικά 15 αθλητές και 3 συνοδούς. Αυτό θα πει πως για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία του kendo, η Εθνική ομάδα θα συμμετάσχει, εκτός απο την ανδρική ομάδα, με πλήρη γυναικεία ομάδα (7 γυναίκες) και έναν έφηβο!

Παρ ‘ότι η ΕΟΚΙΝ προσπαθεί τα μέγιστα ως προς την στήριξη των αθλητών, οι εξωτερικές χορηγίες είναι ανύπαρκτες και οι αθλητές πληρώνουν απο τα δικά τους χρήματα τη συμμετοχή τους, γι αυτό ζητάμε την στήριξη οποιουδήποτε θα μπορούσε να μας προσφέρει έστω την ελάχιστη οικονομική συνδρομή για την καλύτερη προετοιμασία όλων μας και ιδίως της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας και εφήβων.

Όλοι οι αθλητές/ριες της Εθνικής, δουλεύουμε πολύ σκληρά και κάνουμε πολλές θυσίες για να εκπροσωπήσουμε υπερήφανα τη χώρα μας.

Οποιαδήποτε δωρεά θα κάνει τεράστια διαφορά στην υλοποίηση του σκοπού μας και κυρίως στη μακρόπνοη ανάπτυξη ενός αθλήματος-τέχνης που δεσμευόμαστε να κάνει όλη την Ελλάδα υπερήφανη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και ακόμα περισσότερο για την ενθάρρυνση σας. Όλοι οι ασκούμενοι είμαστε ευγνώμονες και θα δουλέψουμε ακούραστα να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.