"Μέρες ιαπωνικού πολιτισμού" του Athens bushido center.~ του Athens bushido center

To Athens bushido center ως φορέας πολιτισμού και προώθησης της ιαπωνικής κουλτούρας γενικότερα, ανακοινώνει ότι το 2017-2018 και στα πλαίσια της γνωριμίας της ιαπωνικής κουλτούρας με το κοινό, θα ξεκινήσει κάθε τρίμηνο δωρεάν εκδηλώσεις ανοικτές στο κοινό. Οι εκδηλώσεις αυτές με την ονομασία "Μέρες ιαπωνικού πολιτισμού" θα κορυφωθούν το 2018 με τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 χρονών του Athens bushido center.

H ομάδα του Athens bushido center ξεκίνα αυτές τις δράσεις με ένα διπλό σκεπτικό, από την μια ελπίζοντας αυτές οι εκδηλώσεις να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την δημιουργία δεσμών ανάμεσα στις ομάδες που εξασκούν γενικότερα ιαπωνικές τέχνες πολεμικές και μη αφετέρου να δείξει στον κόσμο ότι οι πολεμικές τέχνες και οι "καλές τέχνες" τις Ιαπωνίας δεν απέχουν τόσο όσο νομίζουν. Αυτό που θα γίνει εμφανές στους συμμετέχοντες είναι ότι διακατέχονται από τις ίδιες βασικές αρχές ,αφοσίωση ,συγκέντρωση, σεβασμό, σε αυτό που κάνουμε .Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ιαπωνία αρκετοί δάσκαλοι πολεμικών τεχνών ασκούνται σε διαφορές τέχνες όπως καλλιγραφία, τελετή του τσαγιού κ.τ.λ.

Οι "Μέρες ιαπωνικού πολιτισμού" θα ξεκινήσουν στις 2 Ιούλιου ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 πμ με αντικείμενο το shiatsu . Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ιστορικά και πρακτικά στοιχειά του Shiatsu, να κάνετε μια μικρή πρακτική εξάσκηση, καθώς να κάνετε ερωτήσεις σε ότι θα θέλατε να μάθετε σχετικά με την τέχνη του Shiatsu. Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε μαζί την Ιαπωνία από μια άλλη οπτική. Περισσότερα σχετικά με εμάς μπορείτε να βρείτε στα site: http://aikidobushidocenter.gr/ και http://unitedaikidodojos.gr/