Διαγωνισμός κειμένων του ΠΟΠΤ


- του Πανελληνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών

Μια ματιά στον ΠΟΠΤ δείχνει πόσο σοβαρά παίρνουμε τη δέσμευσή μας απέναντί σας για αξιόλογο περιεχόμενο σχετικά με τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα. Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας αυτής, δοκιμάζουμε αυτόν τον μήνα μια νέα ιδέα: έναν διαγωνισμό κειμένων με συμμετοχές από όλους εσάς που μας επισκέπτεσθε, μας διαβάζετε και μοιράζεστε τη δουλειά μας με τους φίλους σας! Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή είναι η Olympus Sport, η οποία θα προσφέρει και το έπαθλο του διαγωνισμού: εξοπλισμό πολεμικών τεχνών/μαχητικών αθλημάτων, αξίας 200 ευρώ!

Τι χρειάζεται να κάνετε; Να γράψετε και να μας στείλετε ένα κείμενο 1000-1500 λέξεων σχετικό με τις πολεμικές τέχνες –δεν υπάρχει κανένας θεματικός περιορισμός (δηλαδή μπορεί να εστιάζει σε θέματα τεχνικά, θεωρητικά, ιστορικά ή οτιδήποτε άλλο) και πέρα από την έκταση δε χρειάζεται να ανησυχήσετε για τίποτα άλλο. Εκφραστείτε ελεύθερα για την τέχνη ή το άθλημα που αγαπάτε, στείλτε μας το πόνημά σας μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου και κερδίστε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να ασκείστε!

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις κ.λπ. στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στο Facebook και συνεχίστε να παρακολουθείτε τη σελίδα μας -την έχετε κάνει “Follow” βεβαίως, έτσι δεν είναι;